Informatie

Yes, we zijn weer terug!
12 & 13 november is het weer zover. Oosterfout festival & Oosterhout live 2021. Oosterhout Live is hét gezelligste Nederlandstalige muziekfestival van Noord-Brabant! Dit festival is toegankelijk voor jong en oud vanaf 18 jaar. In de vorige edities hadden wij optredens van o.a. Django Wagner, Andre Hazes Jr, John de Bever, Vinzzent, Gebroeders Ko, Henk Dissel, Stef Ekkel en nog vele andere grote sterren uit de Nederlandse muziekindustrie. De grootste Nederlandse artiestennamen gaan ook in 2021 het festival op zijn grondvesten laten schudden en verzekeren de bezoekers een dag om niet snel te vergeten. Alle bekende meezingers zullen weer langskomen, dus Oosterhout, maak je klaar voor Oosterhout Live!

Oosterhout Live – Informatie
Wanneer: Zaterdag 13 november 2021
Tijd: Zaterdag 13 november van 14:00 – 00:00 uur
Waar: Lukwelpark te Oosterhout
Tickets: Bestel hier
Minimale leeftijd: 18 jaar

Oosterfout Festival - Informatie
Wanneer: Vrijdag 12 november
Tijd: Vrijdag 12 november van 18:00 - 00:00 uur
Waar: Lukwelpark te Oosterhout

Locatie
Oosterhout Live wordt georganiseerd in Het Lukwelpark in het gezellige Oosterhout. Het Lukwelpark wordt omgetoverd tot het gezelligste Nederlandstalige muziekfestival voor Noord-Brabant. Wedden dat jij je hier 100% thuis voelt in dit feestcafé?

Mindervaliden
Oosterhout Live is uiteraard ook toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Zo zijn er mindervaliden toiletten aanwezig en is er genoeg ruimte om even tot rust te komen. Er is geen apart vak beschikbaar voor mindervalide bezoekers.

Toegankelijkheid
Tijdens het evenement is het niet mogelijk om het festivalterrein te verlaten om vervolgens opnieuw naar binnen te komen wegens veiligheidsvoorschriften.

Muntverkoop
Drank en eten kan uitsluitend betaald worden met de Oosterhout Live munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s en kunnen contact of met pin worden betaald. De munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop tijdens het evenement en kunnen niet verwisseld worden voor contanten na afloop of tijdens het event.

Bereikbaarheid
Onze evenementenlocatie, Het Lukwelpark, is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer, te voet en op de fiets.

Zodra jij Oosterhout Live bezoekt, ga jij automatisch akkoord met onze huisregels. Lees onze huisregels hier.

Heb jij verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op per mail naar info@oosterhoutlive.nl.
Een moment geduld aub..